Se klikbar alfabetisk liste over Keywords her

Søgeord: Dem der har overtagetSahih Al-Bukhari
Sahih Muslim
Sunan An-Nasai
Sunan Abi Dawud
Jami at-Tirmidhi
Sunan Ibn Majah
KoranenSura 24:55 (Medina) Sura Kronologisk:


Den Klare Koran 2015:
Allâh har lovet dem af jer, der tror og gør gode gerninger, at gøre dem til efterfølgere på jorden, ligesom Han gjorde dem der var før dem til efterfølgere. Han vil bestyrke deres religion for dem, som Han har valgt for dem, og give dem sikkerhed i stedet for deres tidligere frygt. De skal tjene Mig (uden at frygte nogen) og ikke sidestille noget med Mig. Men de, der herefter fornægter troen, er de trodsige.
Ellen Wulff 2009:
Gud har lovet dem af jer, der tror og gør gode gerninger, at gøre dem til efterfølgere på jorden, ligesom Han gjorde dem, der levede før dem, til efterfølgere; at bestyrke dem i deres religion, som de har til Hans velbehag; og at give dem sikkerhed i stedet for deres tidligere frygt. De tjener Mig og sætter intet ved Min side. De, der herefter er vantro, er de gudløse.
Diyanet 2021:
Allah har lovet, at de af jer, som tror og handler retskaffent, vil Han visselig gøre til efterfølgere i landet, ligesom Han gjorde dem, der var før dem, til efterføl gere. Og Han vil bestyrke dem i deres re ligion, som han har foretrukket for dem, og Han vil visselig erstatte deres tidligere frygt med fred og sikkerhed. De vil tilbe de Mig; de vil ikke sætte noget som helst ved siden af Mig. De, der efter dette viser utaknemmelighed, vil være de ulydige.
Arabisk - Hafs:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنوا مِنكُم وَعَمِلُوا الصّالِحاتِ لَيَستَخلِفَنَّهُم فِي الأَرضِ كَمَا استَخلَفَ الَّذينَ مِن قَبلِهِم وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُم دينَهُمُ الَّذِي ارتَضىٰ لَهُم وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوفِهِم أَمنًا ۚ يَعبُدونَني لا يُشرِكونَ بي شَيئًا ۚ وَمَن كَفَرَ بَعدَ ذٰلِكَ فَأُولٰئِكَ هُمُ الفاسِقونَ

Keywords:
Dem der har overtaget
Tafseer Jalalain Dansk:
Tafseer Ibn Abbas Dansk:
Tafseer Ibn Kathir Dansk:


Kontaktformular

Navn*
Mailadresse*
Emne*
Besked*